tijd om kleur te bekennen

Diensten

Een overzicht van onze webworxx diensten.


Servicecontract:

Indien gewenst kan een servicecontract worden afgesloten. Met dit contract kunt u gratis gebruik maken van onze helpdesk faciliteiten. Wij zullen u dan o.a. telefonisch ondersteunen bij het gebruik van webworxx en eventuele kleine wijzigingen aan de website uitvoeren. Zonder service contract wordt per aanvraag (telefonisch of e-mail) een starttarief gerekend van euro 25,-. Vervolgens wordt per kwartier euro 20,- in rekening gebracht.

Service contract per jaar vanaf: euro 300,-

Invoeren van content en onderhoud:

De klant is zelf verantwoordelijk voor het invoeren en onderhouden van alle content. Dit betekent dat in principe een lege website wordt opgeleverd. Indien gewenst kan er een onderhoudscontract worden afgesloten. Dit betekent dat de ruwe content wordt aangeleverd waarna het door ons op uw website wordt gepubliceerd.

Richtprijs vullen van content per pagina: euro 25,-

Training:

Meestal is er een training nodig om van alle functionaliteit gebruik te kunnen maken. Deze training wordt in-company gegeven met een maximum van 5 deelnemers. Bij voldoende interesse geven wij periodiek ook training aan groepen. Ook kunnen één-op-één trainingen worden verzorgd, bij ons op locatie, op basis van nacalculatie.

Training per dagdeel euro 498,50
Training één-op-één bij ons op locatie € 80,- per uur


Een Top 10 positie in zoekmachines

Voor het optimaal promoten, van websites door middel van zoekmachines, directories, pagina's, lijsten en portals op het Internet heeft webworxx een samenwerkingsverband met Spider. Spider werkt al sinds 1995 met zoekmachines en weet precies hoe uw website hoog in de zoekmachines geplaatst kan worden. Bekijk voor meer informatie onderstaande website: