tijd om kleur te bekennen

tijd om kleur te bekennen

Het webworxx CMS is een content management systeem, waarmee u de content (=inhoud) van uw website kunt onderhouden, beheren en publiceren zonder dat u beschikt over kennis van HTML, andere opmaakcodes of scriptingtalen. Het webworxx CMS heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een bewezen, betrouwbaar en flexibel content management systeem, geschikt voor een breed scala aan websites.


Tijd om kleur te bekennen, bepaal met behulp van onze site welke van de vier webworxx CMS edities het meest geschikt is voor uw website.
Toegankelijkheid webworxx websites

In tegenstelling tot veel websites werken webworxx websites correct op alle gangbare internet browsers zoals:

  • Firefox / Mozilla (Apple / Windows / Linux)
  • Safari (Apple)
  • Internet Explorer 5 en hoger (Windows)


Tevens zijn webworxx website zo gebouwd dat deze bekeken kunnen worden in browsers voor blinden en slechtzienden.De grote vraag is: welk content management systeem
(ook wel CMS, webredactie systeem en internet redactie genoemd) past het beste bij mijn onderneming ?

Op deze website proberen wij u te informeren over onze oplossing. U treft op de website alle informatie aan over ons content management systeem webworxx en alle aanverwante diensten zoals webhosting (hosting) van uw website, webdesign (grafisch ontwerp), onderhoud, intranet en internet oplossingen.

Ons systeem maakt gebruik van de Zope en Python technologie. P&P Company en Intraxxion zijn beide gevestigd in limburg en werken samen onder de naam webworxx.