tijd om anders te presenteren

Modules

Indien u kiest voor de webworxx Platinum Edition dan heeft u de optie modules door ons te laten implementeren. Hier een overzicht van de op dit moment beschikbare modules.


Printen

Voor de website wordt een speciale print stijl aangemaakt zodat de informatie zonder navigatie e.d. netjes geprint kan worden.


Alfebetisch overzicht

Alle onderwerpen worden alfabetisch gecategoriseerd waardoor gebruikers snel bepaalde informatie kunnen terugvinden. Na het klikken op een letter verschijnen de onderwerpen die beginnen met de gekozen letter. Alle
titels van de categorieën en pagina’s worden automatisch geïndexeerd en alfabetisch gecategoriseerd. Het is een  alfabetische index van de website. Bekijk de module


Documentenbeheer - NEW

Het documentenbeheer is een apart gedeelte in de website waar men kan zoeken naar documenten.
Alle documenten worden geordend en gepresenteerd in categorieën. Het documentenbeheer heeft een aparte snelzoekfunctie waarmee alleen in de documenten kan worden gezocht. Het documentenbeheer is handig wanneer er veel documenten aanwezig zijn. Bekijk de module


Nieuws abonnementen

Middels deze module kunnen bezoekers zich aanmelden voor het laatste nieuws. Als er een nieuwsbericht wordt geplaatst krijgen de abonnees het bericht per e-mail toegestuurd. Deze module kan alleen worden gebruikt in combinatie met de 'Digitale Nieuwsbrief' module. Deze functie is als het ware een aanvulling hierop.
Bekijk de toepassing van deze module op de website van de Politie Limburg-Zuid. Bekijk de module

RSS of ATOM module

Het Webworxx CMS kan uitgebreid worden met een RSS of ATOM module. RSS staat voor Really Simple Syndication en ATOM is nieuwe variant daarop. Met deze module kunt u uw bezoekers de mogelijkheid bieden om automatisch op de hoogte te blijven van nieuwe of gewijzigde pagina's op uw site. Bekijk de toepassing van deze module op deze website.

Digitale Brochure

Met de webworxx digitale brochure module kunt u traditioneel drukwerk op uw website presenteren. Bezoekers kunnen interactief bladeren door bijvoorbeeld brochures, folders, magazines, catalogi, handleidingen, jaarverslagen, periodieken, reisgidsen, en kranten. Ook in-zoomen op pagina's behoort tot de standaard functionaliteit. De voordelen van deze module is de initiële kosteninvestering voor de module en de vaste kosten per pagina voor het omzetten van uw drukwerk. Laat u overtuigen en bekijk de online demo!
Bekijk een online demo

Prijs module: € 475,-

Prijs drukwerk omzetten naar module per pagina: € 25,-


Google Maps

De webworxx Google Maps module faciliteert Google technologie, deze module stelt u in staat zonder kennis van programmeertalen of de google API gebruik te maken van Google maps op uw website. Google Maps is een service van Google die een krachtige, gebruiksvriendelijke kaarttechnologie combineert met informatie over bedrijfslocaties, contactgegevens , bouwprojecten, etc. De module kan worden gebruikt op iedere pagina of categorie op de website. Per toepassing kunnen er één of meerdere markers worden aangemaakt. Per marker kan een titel, adresgegevens en een link gezet worden.

Deze API wordt aangeboden door Google, hieraan kunnen geen voorwaarden gesteld worden. Eventuele tekorten in kaartmateriaal en de Google API behoren niet tot onze verantwoordelijkheid. De Google API is een beta service van Google. Bekijk de gebruiksvoorwaarden van Google.

Bekijk de toepassing van deze module op de website van Kolmont. Bekijk de module

Archivering

Automatische generatie van archieven per jaar en/of maand. Met deze module kunnen o.a. nieuwsarchieven worden samengesteld.


Projecten en Objecten

Speciale module voor o.a. makelaars, projectontwikkelaars en bouwbedrijven. Deze module geeft u de mogelijkheid projecten te presenteren op uw website compleet met fotoalbum, formulieren, etc.

Bekijk een voorbeeld van deze module op de website van Kolmont Woonprojecten. Bekijk een voorbeeld

Slideshow

De slideshow is een Shockwave Flash component dat u in staat stelt om afbeeldingen op uw website te tonen. De slideshow module geeft u de mogelijkheid om professionele fotogalerijen samen te stellen op elke pagina. De module kan geheel naar wens worden geïmplementeerd met keuze uit verschillende transities, afspeel controle en indien gewenst zelfs met muziek. De module kan worden gebruikt voor o.a. portfolio's en ontelbare andere toepassingen.

Gastenboek/Prikbord

Met een gastenboek/prikbord kunnen bezoekers berichten op uw website achter laten. Er zijn verschillende toepassingen denkbaar zoals bij voorbeeld meningen van bezoekers over de website, het plaatsen van prikkertjes, communicatiemiddel voor leden van een vereniging of club.

Bekijk een voorbeeld van deze module op de website van Villa Wouw. Bekijk een voorbeeld

Peilingen

Een peiling (ook wel poll genoemd) stelt uw bezoekers in staat hun mening te geven over actuele onderwerpen. De resultaten worden direct bijgewerkt op uw site.

Bekijk een voorbeeld van deze module op de website van Kenshiro Abbé. Bekijk een voorbeeld

Discussieplatform

Met het discussieplatform kunnen geregistreerde bezoekers met elkaar communiceren. Een bezoeker plaatst een onderwerp waar andere geregistreerde bezoekers op kunnen reageren.

Fotoalbum

Het fotoalbum geeft u de mogelijkheid uw foto's overzichtelijk te publiceren en te presenteren aan de bezoekers van uw site. De module geeft een overzicht van kleine afbeeldingen door te klikken wordt direct een grotere afbeelding getoond zonder de pagina te verlaten.

Bekijk een voorbeeld van deze module op de website van BBOM. Bekijk een voorbeeld

Evenementenkalender

Middels een evenementenkalender kunnen bezoekers op datum evenementen en activiteiten bekijken.

Bekijk een voorbeeld van deze module op de website van LGOG. Bekijk een voorbeeld

Digitale nieuwsbrief

De digitale nieuwsbrief biedt u de mogelijkheid bezoekers periodiek te informeren per e-mail. Bezoekers kunnen zich hiervoor op uw website aanmelden.

Sitemap

De sitemap geeft bezoekers in één oogopslag de structuur van uw website weer. Door op een item te klikken kunnen bezoekers rechtstreeks naar de gewenste informatie surfen.

Bekijk een voorbeeld van deze module op de website van EIW. Bekijk een voorbeeld

Uitgebreid zoeken

Alle pagina's en categoriën worden automatisch geïndexeerd door de interne zoekmachine van webworxx. Hierdoor kunnen gebruikers op de website ook uitgebreid zoeken naar beschikbare informatie. De resultaten verschijnen in een overzicht na de zoekopdracht.

Bekijk een voorbeeld van deze module op de website van Via Palladio. Bekijk een voorbeeld

Gerelateerde onderwerpen

Middels deze module kunnen per pagina gerelateerde onderwerpen worden aangegeven. Op deze manier krijgen bezoekers tips om sneller bij de gewenste of gerelateerde informatie te komen.

MS-word import

Met deze functionaliteit bestaat de mogelijkheid om Microsoft Word bestanden rechtstreeks te importeren in webworxx. Op deze manier kunnen snel pagina's in webworxx worden aangemaakt van bestaande MS-word bestanden.

Vraag & Antwoord

ArcPer onderwerp kunnen bezoekers de meest gestelde vragen terug vinden. Middels de zoeklichtmethode kan in de overzichten gezocht worden naar relevante onderwerpen met de daarbijhorende antwoorden.

Bekijk een voorbeeld van deze module op de website van EIW. Bekijk een voorbeeld

Gebruikersregister

Middels het gebruikersregister is het mogelijk om een extranet of beveiligd deel van de website alleen toegankelijk te maken voor bekende gebruikers. Deze module wordt ook gebruikt voor besloten forums en andere diensten.

Bekijk een voorbeeld van deze module op de website van de Beekdalen. Bekijk een voorbeeld


meertalige site

Deze module geeft u de mogelijkheid uw website in meerdere talen beschikbaar te maken voor uw bezoekers (exclusief vertalen).

Bekijk een voorbeeld van deze module op de website van Born Sportscare. Bekijk een voorbeeld


Nieuwskanalen (RSS feed)

U kunt door middel van nieuwskanalen content van derden opnemen in uw site (bijv. nieuws). Dit wordt periodiek via het RSS protocol geupload en getoond in de eigen stijl van uw site.

Producten catalogus

Met deze module kunt u uw productinformatie op eenvoudige en gedetaillerde wijze publiceren op uw website.

Bekijk een voorbeeld van deze module op de website van CRH. Bekijk een voorbeeld